maanantai 11. huhtikuuta 2011

Tukka nyt

Vanhojen hiuskuvien jälkeen on hyvä siirtyä näihin vähän tuoreempiin kuviin. Sorry selkämakkarakuvat. :D


Tältä tukka näyttää siis nyt. Kuvassa hiukset on suoristettu, joten normaalisti luonnonkiharalla nuo olisivat hiemat lyhemmät.  Tällä hetkellä tukka on about 50 cm, jeee! Otin ensimmäisekse välitavoitteeksi tuon luomen kohdan, eli n. 52 cm, niin en tuskastu liian nopeasti tähän hitaaseen kasvuvauhtiin. :D Lopullinen tavoite on BSL, joka ois mulla n. 65 cm, kun mittaa hiusrajasta. matkaa on, mutta eiköhän se tästä.. Pari senttiä noista latvoista saisi kyllä helposti napsia pois, sillä huomaan että tuo latva takkuuntuu nykyään todella helposti.

Väri on tällä hetkellä kutakuinkin tämä.



Aika vaalealla siis edelleen mennään, koska tällä hetkellä se tuntuu omimmalta väriltä, sillä olenhan luonnostani muutenkin blondi. Tarkoituksena olis kasvattaa tässä pikkuhiljaa oma väri takaisin. Tyvikasvua löytyy jo, mutta taidan olla ainoa joka sen huomaa.. Näissä kuvissa se ei siis vielä näy, koska tyväriä löytyy ehkä pari kolme senttiä.

Tuhkanvaaleaa väriä pidän yllä hopeashampoolla ja hopeahoitoaineilla, joista kirjoittelen lisää piakkoin. Mitään hopeahoitista en muuten omista, vaan nykyään sekoittelen violettia suoraväriä tavallisiin hoitiksiin. :) Hopeashampoota mulla on vielä vähän jäljellä, mutta kohta pääsen sekoittelemaan ihan omia hopeashampoita tuosta violetista suoraväristä. 

2 kommenttia:

Iina kirjoitti...

Ite oon jo sortunut pidennyksiin :) Kiva blogi! Tsekkaile munki jos jaksat. :)

Päky kirjoitti...

Iina, kiitti. Kyllä noi pidennykset kuumottelis myös täällä, mutta en oo vielä raaskinu hankkia. :D